Over A Network

A Network staat voor advies, bestuur en dienstverlening waarbij sociaal economisch verantwoord ondernemen centraal staat.
Alles draait rond duurzaamheid waarbij Service en Product beide met een hoofdletter geschreven worden.
In dit kader luistert 'A Network' naar uw noden, adviseert en begeleidt u en stelt zijn netwerk open om u met de juiste bedrijven en mensen in contact te brengen.

Visie en netwerk

Via verschillende advies- en bestuursfuncties in allerlei ondernemingen, bedrijfsorganisaties en politiek houdt A Network feeling en contact met wat er leeft in de ondernemingswereld.

Het is met open vizier, objectiviteit en toekomstgerichtheid dat A Network tracht mee te denken met hen die duurzaamheid in al zijn facetten nastreven en dit uiteraard steeds op basis van wederzijds respect en vertrouwen en in functie van een open samenwerking waarbij het delen van ideeŰn en ervaring centraal staat met als doel op een gezonde manier 'business' te genereren.

Symboliek van het logo

De A staat gewoonweg voor 'een' maar staat eveneens voor het inhoudelijke 'Advies' en draagt de kleur blauw wat symbolisch voor ondernemingschap staat. De rode cirkel staat enerzijds voor het relationele want uiteraard draait alles rond mensen en anderzijds voor de allesomvattende duurzaamheid , de continu´teit. Dit alles, zoals de A aangeeft, in verschillende richtingen en zonder eindpunten. De A staat ook voor 'Art' want geschilderd door een fantastische kunstenares. Het is ook de passie voor kunst waarbij we als ondernemer of als bedrijf het onderscheid kunnen maken. Kunst is een meer dan boeiend netwerk op zich. En als laatste staat de rode omcirkeling ook voor onze taak en dit via verschillende serviceclubs om erop toe te zien en om eraan mee te werken dat wereld een plek is waar het goed vertoeven is voor iedereen.